Groepenkast laten plaatsen?

Woont u in Roermond of in de omgeving van Roermond en heeft u nog een ouderwetse stoppenkast in uw woning? In nieuwe woningen wordt tegenwoordig een groepenkast geïnstalleerd in plaats van een stoppenkast. Schakel ons in voor het plaatsen van een nieuwe groepenkast. Heeft u al een groepenkast, dan lossen onze elektriciens een storing of andere problemen vakkundig voor u op. Wij beschikken over elektriciens die gespecialiseerd zijn in de installatie van groepenkasten. de door ons aangedragen professional staan altijd voor u klaar in de regio Roermond!

Voordelen nieuwe groepenkast

Waarom zou u een groepenkast laten installeren als uw oude stoppenkast nog prima fungeert? Een vernieuwde groepenkast heeft een aantal voordelen:

  • U hoeft na een storing geen porseleinen zekeringen te vervangen
  • De afmeting is compact
  • Hij heeft een hoofdschakelaar en automatische zekeringen
  • Er wordt minder bedrading gebruikt
  • De kans op storingen is kleiner

Laat de installatie altijd over aan een elektricien. Wij hebben in Roermond experts in dienst die uw groepenkast op de juiste manier installeren en daarna ook zorgen voor het onderhoud. Wij verzekeren u van een goed werkende installatie. Ook de groepenkast uitbreiden behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u een vakman inschakelen voor het plaatsen van uw groepenkast of bent u in Roermond op zoek naar een expert die inspecties kan uitvoeren? Neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.