Storing? Bel direct!

Last van een storing of doet bepaalde apparatuur het niet meer? Een storing in uw elektriciteitsnetwerk is vervelend. Geen paniek, wij hebben vakkundige elektriciens in dienst die uw probleem veilig en snel voor u oplossen. Of u nu doorgeslagen stoppen heeft of een kapot stopcontact, wij bieden u in Roermond en omgeving de beste service tegen de laagste prijs. Bij ons staan de klanten op nummer één en daarom bieden wij direct hulp bij een storing. Wacht niet lang met het oplossen van deze problemen; hoe langer u wacht, hoe groter het probleem. Schakel daarom direct een elektricien van FB Services.

Wij lossen uw stroomstoring snel op

Wees als het om elektriciteit gaat altijd voorzichtig. U kunt wel zelf de stekkerproef doen door alle stekkers van de apparaten uit de stroom te halen en te proberen om de betreffende groep weer in te schakelen. Als de stroomstoring dan nog niet is op gelost, dan is het mogelijk dat de fout ergens in de bedrading zit. Kunt u de oorzaak van een storing zelf niet vinden? Onze experts hebben opleidingen en trainingen gevolgd om u snel van dienst te zijn. Wij gaan veilig en vakkundig te werk. Het is ontzettend vervelend wanneer u ’s avonds in het donker komt te zitten of als de verwarming koud blijft. Daarom staat ons bedrijf in Roermond dag en nacht voor u klaar, om uw noodgevallen op te lossen.

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen omtrent een storing of een afspraak maken met een van onze elektriciens? Neem dan contact met ons op, wij zijn u van dienst in de regio Roermond.