Direct een elektricien nodig in Roermond? Bel 085 106 1132 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging Helmond

Groepenkast uitbreiden Roermond

Heeft u een extra stroomgroep nodig, bijvoorbeeld omdat u meer zware apparatuur wilt gebruiken of de verdeling niet goed meer is? Er zijn een hoop redenen om de groepenkast aan te laten passen. Voor een snelle, voordelige en vakkundige uitbreiding van uw groepenkast in Roermond, bent u bij FB Services aan het juiste adres; dé specialist op het gebied van groepenkasten.

Extra groepen aanleggen Roermond

Als u van plan bent om extra zware apparaten, zoals koelkasten, drogers of verwarmingsapparatuur, aan te sluiten, kan dat extra belasting betekenen voor uw bestaande stroomgroepen. Om kortsluiting en overbelasting te voorkomen, kan het nodig zijn om in dit geval een extra groep aan te leggen. Bij het installeren van zonnepanelen zult u een extra stroomgroep nodig hebben.

Overweegt u om uw woning in Roermond te moderniseren of aan te passen? Het toevoegen van een extra groep kan dan een slimme zet zijn. Let goed op dat het aantal groepen onder één aardlekschakelaar niet hoger mag zijn dan vier. Het monteren van een extra aardlekschakelaar kan ook een extra taak zijn.

Wenst u extra stroomvoorzieningen of deskundig advies in te winnen hierover? Bij ons zit u goed als u hulp nodig heeft! Onze bekwame elektriciens zijn volledig op de hoogte van groepenkasten en zullen u voorzien van de juiste assistentie en begeleiding.

Twijfelt u nog over de opties, de noodzaak en de kosten? Laat van u horen bij FB Services voor verdere toelichting. Als u ons wilt bereiken, kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Onze medewerkers zullen spoedig reageren op uw vraag. Als u liever belt, dan is dat een optie! Bel 085 106 1132 voor directe communicatie.

Een extra groep aanleggen in de meterkast? FB Services komt u helpen!
In Roermond en omgeving helpt FB Services met uw groepenkast

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn voldoende scenario's waarbij het uitbreiden van de groepenkast in Roermond een praktische keuze kan zijn. Bijvoorbeeld wanneer u gewend bent om elektrisch te koken en denkt aan een grote Amerikaanse koelkast. Dan kan het zijn dat een keukengroep niet meer voldoende is om al uw keukenapparatuur van stroom te voorzien.

Er kan ook een situatie ontstaan waarbij uw groepenkast uitgebreid moet worden vanwege het hoge energieverbruik in uw woning. Een veelvoorkomende situatie is dat een tv, een audiosysteem en verschillende (spel)computers gelijktijdig op dezelfde stroomgroep worden gebruikt. De groepenkast uitbreiden bij veel stroomverbruik kan de spanning op uw stroomnetwerk verminderen en voor verlichting zorgen.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Het is van belang om te kijken naar uw verbruik en de huidige groepenindeling om te bepalen hoeveel stroomgroepen nodig zijn in uw woning. In verschillende woningen is er een stroomverdeler voorzien die bepaalde delen van het huis van elektriciteit voorziet. In moderne woningen met veel zware apparaten zult u al snel ervaren dat er problemen optreden, zoals in de wasruimte of keuken.

Het blijft een uitdaging om vooraf te bepalen hoeveel groepen ideaal zijn voor uw huis. Het aantal benodigde stroomgroepen wordt ook beïnvloed door de grootte van uw huishouden. Een groot huishouden zal op verschillende locaties in huis al gauw meerdere apparaten gelijktijdig gebruiken.

Onze ervaren monteurs kunnen u assisteren bij het bepalen van het aantal benodigde stroomgroepen en het op de juiste manier verdelen. Wij assisteren u graag bij het optimaliseren van de verdeling van stroomgroepen op maat van uw gebruik. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderbrekingen in uw stroomtoevoer.

Laat uw groepenkast uitbreiden door FB Services

Een professionele elektricien inschakelen voor elektrawerk is een slimme zet. Een ervaren specialist met de benodigde kennis en expertise garandeert een veilige installatie en een perfect werkende oplossing. De monteur van FB Services is uiterst professioneel en goed opgeleid.

Neem gerust contact met ons op voor professionele hulp bij het uitbreiden van uw groepenkast in Roermond. Onze vakbekwame monteurs van FB Services zijn snel ter plaatse om aandachtig naar uw wensen te luisteren. Bellen naar 085 106 1132 is de snelste manier om ons in te schakelen, maar u kunt ook het contactformulier op de site invullen.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Het komt weleens voor dat u erg zware elektronische apparatuur in huis wenst te hebben. Te denken valt aan een inductiekookplaat, een sauna voor eigen gebruik of een laadpaal voor een elektrische auto. Deze installaties zijn aanzienlijk zwaarder dan traditionele apparaten zoals een koelkast of vriezer.

Voor het implementeren van deze apparatuur is het noodzakelijk om niet alleen een extra groep aan te sluiten in de groepenkast. Het correct laten werken van een inductie kookplaat van hoge kwaliteit vereist krachtstroom. Bij de installatie van deze apparaten staan wij klaar om krachtstroom aan te leggen in uw woning.

Veel gestelde vragen

Is het verstandig om de groepenkast uit te breiden?

Wanneer de behoefte aan stroom toeneemt in uw huis, is het mogelijk om extra groepen te laten installeren. Er zijn gevallen waarin het vervangen van de groepenkast de beste keuze is.

Heb je de capaciteit om zelf een extra groep te installeren?

Het is absoluut af te raden om met elektriciteit te werken als je niet weet wat je doet. Voor de veiligheid thuis is dit echt geen verstandige keuze.

Hoeveel groepen zijn maximaal toegestaan in je groepenkast?

Het is niet mogelijk om meer dan 12 groepen in een groepenkast te hebben. Voor elke hoofdschakelaar in de groepenkast geldt een maximum van 4 groepen die kunnen worden geïnstalleerd.

Welke apparaten vallen onder de categorie zware elektronische apparaten?

Een goede aanpak is om zware elektronische apparatuur op aparte groepen aan te sluiten. Genoemde apparaten zijn de vaatwasser, de koel-vriescombinatie, de droger en een oven.


Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1132

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter