Direct een elektricien nodig in Roermond? Bel 085 106 1132 Of vul het formulier in

Verduurzaming in Roermond

Wij staan in Roermond voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging Helmond

Met welke verduurzamingsopties kan FB Services helpen?

Als je je woning wilt verduurzamen, zijn er verschillende keuzes waar je uit kunt kiezen. Een elektricien kan je adviseren en helpen bij het installeren van veel van deze keuzes. Het is mogelijk om verschillende verduurzamingsopties te laten installeren, zoals een elektrische kookplaat, zonnepanelen, een laadpaal of led-verlichting. Aanpassingen aan de groepenkast kunnen soms noodzakelijk zijn voor het plaatsen van deze verduurzamingsopties.

Als je bepaalde onderdelen in je huis verduurzaamt, kun je ook geld besparen. Door te kiezen voor een elektrische kookplaat in plaats van een gasfornuis, zul je geld besparen op energiekosten. Bij een gasfornuis gaat er veel gas verloren, terwijl het rendement van een inductiekookplaat varieert van 80% tot 90%.

Aanpassingen nodig?

Heeft de groepenkast aanpassingen nodig of moeten we krachtstroom aanleggen? Bij FB Services begrijpen we dat elke situatie anders is, daarom bieden wij persoonlijk advies over wat het beste bij u past. Bij FB Services kunt u terecht met al uw vragen. Bel ons op 085 106 1132.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1132

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!