Direct een elektricien nodig in Roermond? Bel 085 106 1132 Of vul het formulier in

Rookmelder plaatsen Roermond Wij staan in Roermond voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging Helmond

Rookmelder plaatsen Roermond

Waarom rookmelder plaatsen?

Het is verstandig om rookmelders te hebben, aangezien deze levens kunnen redden volgens de Brandweer. Zodra het alarm van de rookmelder klinkt, moet u binnen drie minuten vluchten. Op elke verdieping in huis dienen rookmelders geïnstalleerd te worden. Gemiddeld gaan ze tien jaar lang mee.

Als je rookmelders aanbrengt, kun je echt mensenlevens redden wanneer er brand uitbreekt. Veel rookmelders zijn zelf te bevestigen door middel van de handige plakstrips die eraan vastzitten. Rookmelders zijn in diverse uitvoeringen en prijsklassen verkrijgbaar. Bij jouw keuze is het belangrijk om altijd te gaan voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604.

Wist u dat:

  • Rook veel giftige gassen bevat en de meeste slachtoffers bij brand vallen door het inademen van rook?
  • Tijdens het slapen wordt uw reukzin niet geactiveerd, waardoor u geen rook waarneemt?
  • Wordt er vanaf 1 juli 2022 verwacht dat er rookmelders op elke verdieping in huis aanwezig zijn?

Rookmelders plaatsen? Schakel FB Services in om het voor u te doen.

De beste plek voor een rookmelder

Het is essentieel om rookmelders op te hangen in de hal en op de overloop. Deze routes worden meestal gebruikt als vluchtroutes bij brand. Het is nog beter om te opteren voor rookmelders die met elkaar in verbinding staan en om ze ook op te hangen in de buurt van de keuken en in de slaapkamers. Beschikt jouw woonkamer over een open haard of kachel? Maak je gebruik van de garage aan huis om je e-bike of accu op te laden? Zorg ervoor dat je een rookmelder hebt die jou direct waarschuwt als er iets mis dreigt te gaan.

Onderhoud aan rookmelders

Laat de rookmelder een alarmsignaal horen zonder de aanwezigheid van rook of brand? Als de rookmelder piept zonder dat er rook of brand is, is het waarschijnlijk tijd voor onderhoud. Kijk of de batterij mogelijk moet worden vervangen en maak de rookmelder schoon met een doek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Roermond

Bent u op zoek naar een deskundige service om de rookmelders in uw huis te laten plaatsen? Neem dan contact op met FB Services. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van de rookmelders? [Bedrijfsnaam] staat klaar om u te helpen. Als u contact met ons wilt opnemen en uw vragen wilt stellen, kunt u ons bereiken op 085 106 1132.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1132

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!