Direct een elektricien nodig in Roermond?Bel 085 106 1132Of vul het formulier in

Stroomstoring Roermond Wij staan in Roermond voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging Helmond

Stroomstoring Roermond

Heeft u last van stroomuitval in Roermond en snel hulp nodig? Heeft u acuut hulp nodig? Dan staan de elektriciens van FB Services direct voor u klaar! Ons bedreven team heeft vliegensvlug de stroomstoring bij u gevonden en opgelost.

Het kan erg vervelend zijn om zonder stroom in huis te zitten, wij begrijpen dat maar al te goed. De koelkast functioneert niet, u kunt niet op de computer werken en misschien doet de verwarming het niet. Onze monteurs zijn voortdurend onderweg en kunnen binnen de kortste keren bij u zijn.

Zoekt u met spoed professionele hulp van een elektricien voor een stroomstoring in Roermond? Neem direct contact op met een medewerker door te bellen naar 085 106 1132. Met deze actie bent u snel weer voorzien van de belangrijkste voorzieningen in uw woning!

Elektra storing Roermond snel verholpen

Bij elektra storingen in Roermond handelen we onmiddellijk om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Niemand kan genieten van elektriciteitsuitval, dat realiseren wij ons bij FB Services zeer goed. Hoe korter de storing duurt, hoe sneller u weer bezig kunt zijn met uw eigen zaken.

Soms kunnen we niet onmiddellijk alle storingen oplossen, dat is altijd spijtig. Soms kan de reden achter het probleem wat gecompliceerder zijn of dat er ineens veel drukker is dan gebruikelijk. Vertrouw erop dat wij er alles aan doen om op een zo snel mogelijke en effectieve manier hulp te bieden.

Stekkerproef

Een stroomstoring en kortsluiting worden soms door elkaar gehaald. Het euvel schuilt hier niet in de toevoer of verdeling van elektriciteit. Een specifiek apparaat is vaak verantwoordelijk voor het veroorzaken van kortsluiting.

Bij vermoeden van kortsluiting, los dit zelf op door middel van een stekkerproef voor een snelle vaststelling. Voer een stekkerproef uit om de oorzaak van het probleem te isoleren. Klik hier voor meer informatie over het correct uitvoeren van een stekkerproef.

In Roermond is FB Services snel ter plaatse bij een stroomstoring.

Spoed storingsdienst FB Services

Bij ons bedrijf staat er altijd een spoeddienst paraat voor storingen. Bij FB Services staat uw snelle herstel centraal, onze storingsmonteurs zullen de storing snel en effectief oplossen. Met FB Services wordt de storing snel gedetecteerd en hersteld.

In het geval dat het niet lukt voor ons om zelf iemand naar de storingsdienst te sturen, Ons netwerk van direct beschikbare elektriciens staat paraat om deze klus snel en efficiënt voor u uit te voeren. Twijfel daarom niet en neem direct contact op met 085 106 1132 voor directe hulp bij uw stroomstoring.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

De oorzaak van stroomuitval in uw woning kan van verschillende aard zijn. Dit maakt het soms ingewikkeld om zelf de storing op te sporen en te verhelpen. Om zo efficiënt mogelijk geholpen te worden, is het van belang dat u alvast enkele dingen zelf kunt uitzoeken.

Begin met een stekkerproef uit te voeren. Schakel de groep opnieuw in nadat u alle stekkers uit het stopcontact van de uitgevallen groep hebt gehaald. Wanneer dit succesvol is, kunt u de stekkers één voor één terugplaatsen in het stopcontact, totdat de groep opnieuw uitvalt.

Indien dit niet effectief is of als de stroom helemaal wegvalt? Kijk ook of er bij uw buren nog stroomvoorziening is. Als uw buren ook niet kunnen genieten van elektriciteit, ligt de fout misschien bij de netbeheerder.

In het geval dat de stroomstoring wordt veroorzaakt door de netbeheerder, kan een elektricien u helaas niet bijstaan. Contacteer de netbeheerder om een melding te doen, vervolgens is het enkel wachten totdat de stroom weer hersteld wordt. Geduldig afwachten is nu het devies totdat de stroomvoorziening hersteld is.

Laat FB Services uw stroomuitval oplossen

Heeft u thuis te maken met een uitgevallen groep of zelfs een complete stroomstoring? In het geval dat het probleem niet te wijten is aan een aangesloten apparaat of de netbeheer, kunnen onze professionele elektriciens snel ingrijpen. Onze bekwame elektriciens van FB Services zijn snel ter plaatse om u bij te staan.

Onze hulpdienst staat klaar om zo snel mogelijk bij u te zijn bij noodgevallen. Neem gerust contact met ons op via 085 106 1132, zodat er snel een monteur bij u langs kan komen. U kunt ervan uitgaan dat u snel weer stroom in uw huis heeft.

Veel gestelde vragen

Hoe lang kan een koelkast zonder stroom?

Over het algemeen blijven koelkasten tussen de 12 en 24 uur koel, al kan dit per koelkast wat verschillen. Om de koelkast goed gekoeld te houden, is het verstandig om deze zo min mogelijk te openen.

Hoe lang blijven de inhoud van een vriezer goed bevroren zonder stroom?

Eten dat diepgevroren is, blijft ongeveer 24 uur bevroren in een vriezer die niet is aangesloten op het stopcontact. Voor zo min mogelijk warmteverlies is het aan te raden om de vriezer dicht te laten.

Wat zijn mijn eigen handelingsmogelijkheden bij stroomuitval in mijn huis?

Bij stroomuitval kunt u het beste eerst een stekkerproef uitvoeren. Zorg er ook voor dat u nagaat of de schakelaar in de groepenkast omhoog kan worden gezet en of uw buren stroom hebben.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1132

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!