Direct een elektricien nodig in Roermond? Bel 085 106 1132 Of vul het formulier in

Over elektriciteitskeuringen Wij staan in Roermond voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging Helmond

Over elektriciteitskeuringen

Een goed werkend stroomnetwerk is van groot belang voor moderne huishoudens. Het lijkt bijna onmogelijk om je voor te stellen hoe het leven zonder elektriciteit zou zijn, van koelkasten tot beeldschermen. Een correcte werking en efficiëntie van de achterliggende installaties zijn van cruciaal belang.

Het waarborgen van een onafgebroken stroomtoevoer begint met gedegen onderhoud en nauwgezette controles. De basis voor onderhoud en controle ligt bij elektriciteitskeuringen. Onze gespecialiseerde elektriciens bij FB Services hebben de mogelijkheid om uw elektrische installaties te checken en te beoordelen.

Keuring elektrische installaties: waarom?

Het inspecteren van de elektra in uw woning is van essentieel belang voor uw veiligheid en om risico's zoals brand te minimaliseren. Het gevaar op brand en andere elektrische risico's neemt af door regelmatige inspecties uit te voeren. Een keuring van de elektra in Roermond is altijd op zijn plaats; veiligheid staat voorop.

Bij een verhuizing blijkt het vaak nodig te zijn om keuringen van elektrische installaties aan te vragen. Vooral bij oudere woningen willen potentiële kopers zeker zijn van de goede staat van de elektriciteit in de woning. Een elektricien kan dit voor u controleren.

Echter moeten niet enkel woningen af en toe een keuring ondergaan voor elektrische installaties. De keuringen van zakelijke installaties zijn ontzettend belangrijk. Het is voor bedrijven noodzakelijk om te voldoen aan een rigide set regels die regelmatig worden geïnspecteerd.

Soorten keuringen

In de meeste gevallen maakt men onderscheid tussen de NEN- en SCOPE-keuringen. Er zijn diverse soorten inspecties mogelijk; de NEN-keuringen en SCOPE-keuringen zijn verdeeld in verschillende keuringen. Vaak wordt er een nummer gebruikt om duidelijk te maken waar de keuring zich op richt.

Schakel FB Services in voor uw elektriciteitskeuring

Bent u toe aan een keuring voor uw woning of bedrijfspand? Neem gerust contact op met de elektriciens van FB Services voor hulp. Wij staan voor u klaar om uw elektrische installaties te keuren en te optimaliseren.

Indien u ons wilt spreken, staat ons telefoonnummer 085 106 1132 tot uw beschikking. U kunt daarnaast een boodschap noteren in het contactformulier op de website. Een medewerker staat gereed om zo snel mogelijk te reageren op uw aanvraag.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1132

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!