Direct een elektricien nodig in Roermond? Bel 085 106 1132 Of vul het formulier in

Stekkerproef

Wij staan in Roermond voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging Helmond

Stekkerproef

Net als u aan het koken bent, valt de oven plotseling uit. Of tijdens het kijken van een spannende film mist u het einde door een stroomstoring. Kortsluiting komt altijd op een ongelegen moment. Vaak is de boosdoener overbelasting van het stroomnetwerk of een specifiek apparaat. Heeft u geen idee welk apparaat de kortsluiting heeft veroorzaakt? Met behulp van een stekkerproef kunt u zelf achterhalen hoe de kortsluiting is ontstaan.

Stekkerproef uitvoeren

Een stekkerproef uitvoeren is doorgaans een simpele, maar effectieve procedure om zelf het probleem (een defect apparaat of elektrische aansluiting) bij stroomuitval te achterhalen.
Het uitvoeren van een stekkerproef kost u doorgaans maar 10 minuten van uw tijd, afhankelijk van de grote van uw woning en het aantal elektrische apparaten in uw huis.

Durft u dit zelf niet aan? Aarzel dan niet en bel 085 106 1132. FB Services staat klaar om u te helpen in Roermond bij het oplossen van een stroomstoring.

1: Schakel de stroom/groepen uit

Schakel alle groepen in uw meterkast uit of verwijder de zekeringen van de groepen.

2: Haal alle stekkers uit de stopcontacten

Verwijder in uw gehele woning alle stekkers uit de stopcontacten. Vergeet de stekkers in bijvoorbeeld uw schuur of berging niet!

3: Schakel de stroom/groepen in

Schakel de aardlekschakelaar en de groepen in uw meterkast opnieuw in.

4: Een voor een inschakelen

Plaats nu alle stekkers één voor één weer in het stopcontact en zet daarbij ook de apparaten één voor één aan. Wacht tot het apparaat automatisch aanslaat voordat u verder gaat met het volgende apparaat.

Mocht er zich een probleem voordoen in uw installatie, dan is het verstandig om een gekwalificeerde elektricien te benaderen. Voor directe hulp kunt u contact opnemen met FB Services via 085 106 1132 of het contactformulier invullen. U dient er echter wel rekening mee te houden dat er achteraf kosten in rekening gebracht kunnen worden als het probleem toch door uw eigen apparatuur veroorzaakt is.

Gerelateerde pagina's

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1132

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!