Direct een elektricien nodig in Roermond? Bel 085 106 1132 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging Helmond

Kortsluiting Roermond

Heeft u te maken met een uitgevallen stroomvoorziening in uw woning vanwege kortsluiting? Waarschijnlijk wilt u dat dit snel wordt hersteld. Het is geen sinecure om zonder stroom de dag door te brengen.

Indien u direct weer elektriciteit wenst te hebben, is de storingsdienst van FB Services beschikbaar voor hulp. Bij het verhelpen van het probleem kunt u vertrouwen op onze direct beschikbare monteurs. Bel naar 085 106 1132 en een van onze elektriciens is onderweg naar u.

Kortsluiting Roermond snel verholpen

Een spoedige afhandeling van kortsluiting in Roermond is cruciaal. Juist als het vitale stroomgroepen betreft, zoals die van de keuken of verwarming. Wacht niet af en bel meteen FB Services.

Onze elektriciens streven ernaar om u zo snel als mogelijk is te helpen met het achterhalen en verhelpen van de oorzaak. U hoeft niet lang in het donker te zitten, want onze storingsmonteurs zijn altijd onderweg om de stroomstoring te verhelpen. Indien u meteen contact met ons opneemt op 085 106 1132, gaan we direct voor u aan de slag.

Als onze responstijd door drukte wordt beïnvloed en niet snel genoeg is, Een medewerker staat telefonisch klaar om kosteloos mee te zoeken naar een passende oplossing! U kunt ervan op aan dat alle stroomvoorzieningen snel weer gerepareerd zullen zijn zoals het hoort.

Stekkerproef

In het geval van stroomuitval in een deel van de woning kan het probleem soms worden veroorzaakt door een specifiek apparaat. Als u geld wilt besparen en het probleem snel wilt oplossen, is het slim om een stekkerproef te doen. Benieuwd naar de werking? Lees er hier meer over.

Spoeddienst van FB Services

In het geval van kortsluiting, stroomuitval en storingen staat de spoeddienst van FB Services voor u klaar. Met altijd een monteur onderweg verzekeren we u van de snelste service bij spoedgevallen. Wanneer het door drukte niet lukt om op tijd op de stoep te zijn, zal een medewerker u telefonisch begeleiden bij het vinden van een oplossing.

Wacht niet langer en bel naar 085 106 1132 om ons team in te schakelen voor uw probleem. Mocht er geen dringende noodzaak zijn of telefonisch contact niet haalbaar is, vul dan het contactformulier in. Reken op FB Services voor het verhelpen van elektrische problemen.

Mogelijke oorzaken van kortsluiting

Er zijn diverse oorzaken voor kortsluiting in het elektrische circuit. Een reden die veel voorkomt is bijvoorbeeld een apparaat dat defect is en de groep doet uitvallen. Het uitvoeren van een stekkerproef kan onthullen welk apparaat hier de schuld van draagt.

Een van de mogelijke boosdoeners voor kortsluiting is overbelasting. Als u te veel apparaten op dezelfde groep aansluit, kan het stroomnetwerk overbelast raken en uitvallen. Een mogelijke oplossing is om een van de apparaten op een andere groep aan te sluiten.

Veel gestelde vragen

Wat wordt er precies bedoeld met kortsluiting?

Bij een uitzonderlijk lage weerstand in een elektrisch circuit ontstaat kortsluiting. In huis gebeurt kortsluiting meestal doordat twee elektrische draden elkaar aanraken in een beschadigde kabel.

Hoe weet ik waar de kortsluiting vandaan komt?

Als u controleert welke groep geen stroom meer ontvangt, kunt u nagaan waar de kortsluiting is ontstaan. Hierna is het mogelijk om een stekkerproef te doen om het beschadigde toestel te lokaliseren.

Kan kortsluiting de oorzaak zijn van brandgevaar?

In geval van kortsluiting kan er veel warmte gegenereerd worden in de elektrische bedrading. Voldoende hitte kan ervoor zorgen dat stoffen zoals doek, papier of stof naast de bedrading in brand schieten.


Gerelateerde pagina's

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1132

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor kortsluiting oplossen?

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter