Direct een elektricien nodig in Roermond? Bel 085 106 1132 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Roermond, hoofdvestiging Helmond
Duurzamer wonen wat kunt u doen Redactie, 13 april 2024
FB Services: de ervaren elektricien voor Roermond en omliggende gebieden!

Er zijn talloze opties om uw huis duurzamer te maken, zowel op grote als kleine schaal. Bij het verduurzamen van uw huis zijn er verschillende opties waar de elektricien u bij kan begeleiden. U kunt ervoor kiezen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te laten plaatsen.

Welke mogelijkheden heeft u om uw huis te verduurzamen?

Gaat u binnenkort uw huis renoveren of is het tijd om uw verlichting te vervangen?Wacht niet langer en neem de stap om de verlichting in uw woning duurzamer te maken. Laat uw huis stralen met duurzame Led-verlichting op alle plekken.

Met moderne Led-verlichting kunt u uw energieverbruik drastisch verlagen tot wel 90% minder dan bij gebruik van gewone gloeilampen. Dit resulteert in kostenbesparingen op uw energiekosten, wat voor iedereen gunstig is. Bovendien hebben Led-lampen een veel langere levensduur dan gewone gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Een duurzaam huis dankzij elektrisch koken: wat zijn uw mogelijkheden?

Elektrisch koken kan in elk huis plaatsvinden, maar soms moeten er wel wat aanpassingen worden gedaan. Zoals bijvoorbeeld in de meterkast of aan de toevoer van stroom. De meterkast moet genoeg stroom kunnen genereren om de kookplaat te kunnen gebruiken.

Door een elektricien in te schakelen, kunt u voorkomen dat de stroom uitvalt. Om dergelijke problemen te voorkomen, kunt u het beste een elektricien inschakelen om dit allemaal voor u te regelen. In tegenstelling tot koken op gas, gaat er bijna geen elektriciteit verloren bij het koken met elektriciteit.

Zonnepanelen: de sleutel tot een duurzamere woning

Een andere optie om uw huis te verduurzamen is het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting vereist minder voorbereiding dan andere duurzame aanpassingen aan uw huis. Voordat u overgaat tot het plaatsen van zonnepanelen op het dak, moet u checken of het dak geschikt is.

Voor het duurzamer maken van uw huis heeft u ongeveer 15 zonnepanelen nodig, afhankelijk van het type paneel en de afmetingen van uw dak. Het is normaal gesproken mogelijk om uw investering in zonnepanelen terug te verdienen binnen 6 tot 8 jaar. U moet er rekening mee houden dat regelmatig onderhoud aan de zonnepanelen noodzakelijk is voor een optimale opvang van zonnestralen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1132

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!